LAISVALAIKIO APRANGA

Aktyvūs filtrai

Patogumas – į šį žodį telpa viskas, ko norime, leisdami savo laisvadienius. Ir visai nesvarbu ar keliaujame, ar leidžiame laiką namuose – abiem atvejais norime jaustis laisvai, gražiai ir patogiai savo rūbuose. Tad laisvalaikio apranga moterims yra būtinas akcentas kiekvienoje spintoje.

Mūsų parduotuvėje itin populiari laisvalaikio apranga apkūnioms moterims, kurioms sunku rasti savo dydžio patogią aprangą kitose parduotuvėse. Visi komplektai susideda iš minkšto džemperio ir patogių kelnių. Nors komfortas perkant laisvalaikio drabužius yra numeris vienas, šie sportiniai kostiumai ne tik patogūs, bet ir itin gražūs ir traukiantys akį. Galima rinktis iš keleto skirtingų modelių, kurie skiriasi savo medžiaga ir pasiuvimu. Taip pat – akį traukiančiomis spalvomis. Tokie kostiumai yra labai tinkami ilgoms kelionėms automobiliu ar lėktuvu, artimiausių šeimos narių šventėms, poilsio dienai namuose ir praktiškai visose kitose situacijose, kurias tik galima sugalvoti.

Tai puiki laisvalaikio apranga moterims, mėgstančioms visuomet atrodyti nepriekaištingai. Net ir tada, kai galvoje sukasi vien tik mintys apie poilsį.

Gražus ir kokybiškas moteriškas xxl sportinis kostiumas yra puikus pirkinys kiekvienam šiuolaikiniam miesto gyventojui. Tokiais drabužiais niekas nevaržys jūsų judesių ir visą dieną jausitės patogiai. Tačiau daugelis moterų bijo pirkti šiuos drabužius, nes mano, kad jie tinka tik jaunoms ir lieknoms merginoms. Mūsų parduotuvė visiškai pakeis šį požiūrį ir padės jums atrodyti elegantiškai net su sportiniu kostiumu, nes pas mus yra sportiniai kostiumai moterims didelių dydžių už patrauklią kainą.

Sportiniai kostiumai moterims xxl kiekvienai dienai

Per pastaruosius kelerius metus vis labiau populiarėja sportinis elegantiškas stilius ir daugelis moterų mėgsta dėvėti patogią trikotažinę laisvalaikio aprangą - trikotažiniai laisvalaikio kostiumai smarkiai išpopuliarėjo. Jei nusprendėte įsigyti didelio dydžio sportinį kostiumą moterims, jums tereikia laikytis kelių paprastų taisyklių, kad sukurtumėte originalią ir stilingą išvaizdą. Pasirinkite sportinį kostiumą, kurio viršutinė dalis yra šiek tiek laisva ir siekia šlaunų vidurį. Apranga su trumpais viršeliais geriau tinka lieknoms merginoms, nes liemens pabrėžimas tik išryškins papildomą svorį. Didelių dydžių moterišką sportinį kostiumą gali sudaryti ne tik įprasti sportiniai marškinėliai ir laisvos kelnės su elastinėmis juostomis. Šiuolaikiniai dizaineriai mielai derina įvairių stilių drabužius ir kuria ne tik sportui skirtus komplektus. Vietoj laisvai prigludusių elastinių kelnių, moterišką XXL sportinį kostiumą galėtų sudaryti trumpesnės, užtrauktuku užsegamos kelnės arba aptemptos elastinės tamprės. Viršutinė dalis gali būti laisvai krentantys marškinėliai, lengvo audinio tunika arba sportinė striukė su užtrauktuku.

Moteriški didelių dydžių sportiniai kostiumai

Didelio dydžio moteriški sportiniai kostiumai yra patogūs ir praktiški tiek treniruotėms, tiek kasdieniam dėvėjimui. Jie puikiai tinka namams ar pasivaikščiojimui. Tinkamas sportinis kostiumas išryškins esamas kūno formas ir paslėps jo trūkumus. Rinkdamiesi modelį turėtumėte atsižvelgti į jo paskirtį. Pavyzdžiui, aktyviam sportui tinka sintetinių audinių kostiumas, o ramiam bėgiojimui parke reikėtų rinktis megztą komplektą. Vasarą aktualios lengvos, kvėpuojančios medžiagos, žiemą - tankesnės, gerai sulaikančios šilumą. Universalūs kostiumai iš veliūro tiks ir namuose, ir sporto salėje. Parduotuvės asortimente rasite platų visų sezonų ir spalvų didelių dydžių sportinių kostiumų pasirinkimą, tinkančių kiekvienam ,o kai kuriuos modelius galima pritaikyti pagal individualius parametrus ir ūgį. Ši parinktis nepaprastai naudinga moterims, kurių dydžiai nevienodi, nes leidžia rasti patogų kostiumą, kurį galėsite dėvėti patogiai ir su malonumu.

Didelių dydžių sportinių kostiumų mada

Didelių dydžių sportiniai kostiumai, kuriuos renkasi apkūnių formų moterys, turi būti atsparūs, patogūs dėvėti ir prižiūrėti, taip pat gražūs. Jiems, kaip ir bet kokiai kitai aprangai, galioja mados tendencijos. Šį sezoną dizaineriai juos puošia užtrauktukais, spalvingomis dekoracijomis, aplikacijomis, piešiniais ir raštais. Spalvų paletė labai plati - nuo ryškių neoninių spalvų iki gerai pažįstamų klasikinių. Iš tokios įvairovės kiekviena moteris gali lengvai rasti tinkamą didelio dydžio sportinį kostiumą.