MEGZTINIAI / DŽEMPERIAI

Aktyvūs filtrai

Kai trūksta jaukumo ir norisi ko nors švelnaus ir šilto, visuomet renkamės megztinius. Juos dėvime ir trumpėjančiomis rudens dienomis, ir žiemą, susitikę su šeima, ir vasarą, kai naktį stebime žvaigždes. Tai nepamainoma aprangos detalė, kuri ne tik sušildo, bet ir papuošia. Kartais viskas, ko trūksta iki pilno aprangos derinio yra megztiniai. O dar smagiau, kai tie megztiniai – didelių dydžių!

Sau rasti tinkamiausią variantą, kuris būtų arčiausiai širdies, gali būti sudėtinga. Ypač moterims, nešiojančios didesnius dydžius, kadangi neretai megztiniai apkūnioms moterims būna ne patys madingiausi. Mūsų parduotuvė dovanoja visiškai kitokias patirtis! Mūsų siūlomi didelių dydžių megztiniai moterims yra ne tik itin patogūs ir malonūs dėvėti, bet ir gražūs ir sekantys naujausias mados tendencijas. Jie puikiai dera prie įvairių medžiagų ir kirpimo kelnių, džinsų ir palaidinių. Tad jeigu Jus domina megztiniai XXL ir kitokių didesnių dydžių – užsukite ir išsirinkite savo naująjį dėvimą draugą.

Džemperiai dažnai yra laikomi jaunimo kultūros simboliu, tačiau taip galvoti nėra teisinga. Šią aprangos detalę savo spintoje turi visi – nepaisant jų amžiaus, lyties ar kūno sudėjimo. Džemperis yra nepamainomas pasirinkimas tiems, kuriems patogumas yra pats svarbiausias kriterijus renkantis naują drabužį.

Visai nekeista, kad džemperių gerbėjų gretos nuolat auga – juk kartais daugiau jokio kito rūbo dėvėti tiesiog nėra nuotaikos. Daugelis sutiks, kad džemperiai dideliu dydziu yra pats geriausias variantas tiek apkūnesnėms, tiek mažesnius dydžius nešiojančioms moterims, ypač kai dideli dydziai šiuo metu itin populiarūs. Džemperis XXL dydžio užtikrins patogumą ir jaukumą – netrukus ant savęs nebesinorės jokio kito drabužio.